/Earth Guardian 27


Experimental Sound Engineering

Soundwaves research and developement


Eindelijk een groep Egyptologen gevonden die het wél begrijpt en helemaal kan verklaren. Deze film gaat dan wel puur over de technische kant van het verhaal, maar wetend dat zij het zo compleet
brengen dat het echte verhaal wat nog teruggeschreven zal worden, net zo werkelijk zal zijn. Omdat zij er ook om vroegen dit te delen en ik zie dat er
nog geen Nederlandse vertaling is, heb ik besloten dit te gaan doen vrijwillig. Dat duurt wel nog even, maar hier kun je wel de film zien. De info zit er voorlopig
alleen in en dit is de 1280 bij 720 versie voor test en eventueel uitlijnen van de vertaling. Je vindt het ook op youtube, maar hier is het veilig. Enjoy!
The Movie Great Pyramid K 2019
Director Fehmi Krasniqi
Toen ik eindelijk besloot mijn dartboard uit te pakken wat in een kerstpakket zat zag ik de achterzijde. Dat bracht mij op het idee om een kleine handboog te maken.
Dankzij wikipedia en google wist ik (weer) hoe dat kan. Dat deze de eerste keer in de roos raakte liet me weer voelen en zien dat het ergens diep van binnen zit. Niet dat ik nu geweldadig ga worden hoor, maar als Is Stupid komt dan kunnen ze hem krijgen! Ik ga oefenen..


Volgens mij heb ik een leuke knutselhobby gevonden waar ik beslist meer van ga doen.
Ankh-jes en andere hangertjes maken van verschillende metalen.


Dit is een kleintje van net iets groter dan een centimeter. Gemaakt van rood koperdraad omdat ik even niets beter had. Dit is niet geschikt om tegen de huid te dragen, maar wat leuk ziet het er uit! Ik wordt er zelf telkens vrolijk van en dit was een goede oefening. Zeker om ook er een peridootje in te verwerken.


Volgende keer ga ik met messingdraad aan de slag en maak er zoveel als ik kan zodat ik een voorraad krijg en ze misschien tegen een zacht prijsje te koop kan aanbieden. Zonder geldkoorts natuurlijk en als iemand het echt nodig heeft of graag wil..
Uitgeknipt:


Messing ankhje: Die wordt gauw vies, de kleur van donker brons. Zeker na een dagje #Action. Zo heb ik hem (mijn zielenkloon!) steeds kunnen bijwerken en is inmiddels bijna foutloos glad. Inmiddels krijg ik steeds mijn luchtweg onder controle. Het verrekte, misbruikte ding werkt. Dit zeg ik bewust. Meer info later..Of ik de verdeler kon solderen wist ik niet. Met een roodkoper stift gaat het wel even. Het is nu gelukt en het maakt hem bestand tegen weer en zweet.
Alleen duurde het maken van deze bij elkaar geteld zo'n 2 keer 8 uur. Dat is veel te lang.
Dan zou ik meer dan 85€ moeten vragen om uit mijn eigen kosten te komen. De volgende keer ga ik er nog zoéén maken en geef mezelf 2 uur.
Het is ook een gevoelstraining voor mezelf en zo kan ik ze dan op aanvraag te koop aanbieden. 15€ zou moeten kunnen volstaan.
Een gitaarhangertje is makkelijker en zal daarom ook iets minder geld kosten.
Niettemin ben ik blij met mijn hobby die ergens altijd in mijn achterhoofd sluimerde. Als je iets zou willen hebben gemaakt, neem dan contact met me op en ik ga graag mijn best proberen te verleggen hiermee. Voor contact kun je emailen naar roy@earthguardian27.nl of mijn netwerk uitspitten voor andere methodes.


Experimental


MusicFun


To the homepage..


Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.