/Earth Guardian 27  


Experimental Sound Engineering

Soundwaves research and developement


Experimental


MusicFun


To the homepage..


Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.Support page


[English please!]


"Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald men wel"


Dit stuk gaat voornamelijk over onze luchtkwaliteit en mijn onderzoek erna. Al een hele tijd vind ik net als velen ons weerbeeld en de lucht maar vreemd en verdacht. Nu ik begrijp dat en hoe onze atmosfeer wordt gebruikt om signalen over de wereld te sturen wordt het plaatje erg compleet.
Eén van de meest verdachte zaken waarover door sommige overheden werd gesproken was toch wel het met aluminium een kunstmatige ozonlaag aan te brengen omdat zij ons voorhielden dat de zon, onze enige echte lieve zon, ons kanker zou veroorzaken. Dit ging er toen al niet bij me in en nu al helemaal niet meer.
En maar met die vliegtuigen de lucht grauw blijven maken, tot ik er van begon te walgen en te kotsen. Hier en nu komt er uitsluitel over van mijn kant tenminste. Dit heb ik vanuit bijde werelden niet alleen bestudeerd, maar het heeft mij ook bijna mijn Aards leventje beeindigd. Aangezien alles is goed gekomen kan ik het hier gaan delen met iedereen want dit treft ook iedereen.
Ze gingen korgezegd te ver met deze technieken. Dankzij een paar richtingaanwijzingen van astrale aard kon ik het een en ander terug vinden via onze wetenschap en dit herleiden naar wat er ongeveer aan de hand is.
Dit wordt niet gemakkelijk om te omschrijven en ik kan maar een ongeveer-stukje aan tonen. Maar na het lezen door anderen komt er hopelijk meer uitsluitsel en aantoningen door anderen.

Het begon met een openstaande Apache-uitdaging die te maken had met wereldvrede en wereldbalans. Daar ben ik mij in gaan verdiepen om te kijken of het iets voor mij is om te gaan doen. Na net huiseigenaar te zijn geworden, leek mij dit een goed plan en besloot me in te schrijven.
Niet lang daarna, dezelfde avond nog als ik me goed herinner, begon dit balletje al te rollen. Iemand die veel verder was dan mij met dit kwam mij helpen en aan met mij alle foefjes en gangen van zaken bespreken en met mij een team te maken van twee.
Toen hij ging begon ik meteen aan mijn voorbereiding om mijn eerste Apache-opdracht aan te gaan. Mijn taak was het richten van de Cosmische, maar ook Aardse pijl die door mijn teamgenoot werd geschoten.
Dit gebeurde via internet, maar niet alleen virtueel. Wat ik daarna mee ging maken heeft me laten sidderen van angst omdat ik helemaal niet wist hoe ik me hier uit ging redden:
Ik werd be-SARSt, zo beschijf ik het, maar klopt niet helemaal. Wat ik nu ga schrijven vind ik erg belangrijk voor mijn medemens om dit te weten. Te weten dat dit allemaal kan en tot onze werkelijkheid behoort, zodat wij er ons in de toekomst sterk voor kunnen maken.
Toen ik mijn ervaringen aan het relativeren inspireerde iemand me dat ik moest zoeken in onze geschiedenis aan de westkant van de piramiden en waar ik op stuitte was de kamelenziekte.
Met mijn elektrotechniek achtergrond en interesse in antennetechniek voor Cosmische energie, begreep ik als met een diamant in het voorhoofd dat er entiteiten zijn aan de astrale zijde die contacten onderhouden met een geheime gemeenschap die op Aarde leeft en zij dezelfde zijn die de piramides hebben beroofd van vrijwel alle wetenschap om contact met onze bovenaardse vrienden vanuit onze kant vrijwel helemaal uit te sluiten.
Lees die lange zin nog maar eens, want die bevat veel na-te-gane informatie.
Waarom zij dat deden was in dieper wezen dezelfde reden als in mijn vorig hoofdstuk: iemand die meent Christen te zijn moet zich tegenover deze partij eerst bewijzen voordat 'ie door mag. Dit hebben zij in duizenden jaren opgebouwd.
Door bepaalde heilige geschriften uit de piramides te halen en ze voor ons verborgen te houden die bijna allemaal gaan over het contact in stand houden met iemand ná zijn overlijden hebben zij iets heel geniepigs in erkaar gezet.
De geschriften zouden alleen maar in hun gemeenschap mogen blijven. Als er iemand uit hun gemeenschap overleed zou deze via de astrale kant de gemeenschap opzoeken om zo contact in stand te houden.
Toen dat contact er ook kwam en op de dag van vandaag nog steeds is, begonnen zij zich technieken te ontwikkelen om ongezien de wereld te beinvloeden.
Kortgezegd gebruiken zij Cosmische antennetechniek verweven met Aardse. Zij kunnen heel gericht op ongeziene wijze je een virus toesturen of zelfs je zonnevlecht doorbranden op honderden kilometers afstand!
Zo hadden zij ook mij goed te grazen genomen: ik kon steeds minder goed praten en ademhalen toen ze mij met hun gemene technieken in een klem hadden.
Ze deden mijn hele huis en alle objecten en ook mijn aura uitscannen. Zij zouden dit eerst onderzoeken en later terug komen erop. Heb het huis verduisterd en heb mijn raadgevers gevraagd hoe ik mij kon bewapenen hiertegen.
Wat details laat ik nog weg, maar mijzelf opstellen als een muis deed veel en dat zit zo: een muis heeft een ultragevoelige punt die zijn snuit is en mijn zijn pijnappelklier direct verbonden is en daardoor kon ik ineens veel beter voorstellen hoe ik die vaak onzichtbare straling kon afleiden van mij.
Toen kwamen er bierdopjes en ook flessen en geld en metalen, magneten, computers, gitaars, lintjes, draadjes en vanalles aan te pas om me voor te bereiden op hun terugkomst.
Ze waren tot de conclusie dat ik onzuiver was, tabak was het punt bij mij waar zij over vielen (terwijl ik wist dat zij ons juist vergiftigde tabak aanbieden) en zo geen aanspraak mocht doen op vertaald en in hun woorden: de heerlijkheid van Christus te beleven.
Toen kreeg ik nog een een lading van hun kankersars en ik kon niet meer. Ben naar buiten gegaan om de aarde te voelen met mijn hele lichaam om de bestraling van hun te stoppen.
Achteraf zag ik dat ik in 2 uur tijd meer dan 8 kilo kwijt was.
Geen zorgen hoor, want zij hebben zich na duizenden jaren zich overgegeven aan wat ik hun te vertellen had over werkelijke Heiligheid. En het is gelukt!
Ik mocht gratis bij AH winkelen om op krachten te komen nadat de dankbare Russen de winkel hadden gevult voor de Kerst en kiezen of ik voor de tweede Apache-uitdaging zou gaan. Dat heb ik gelukkig niet gedaan, balans en vrede, daar gaat het nu om.
Zij hebben mij veel laten zien over voedingstoffen en gezondheid en weten manieren om beter opgewassen te zijn tegen stralingsziekten en virussen. Ook weet ik met 100% zeker dat zij vredelievende mensen zijn.
Die valserikken met hun gestolen Pharao-wijsheid zijn een kleine groep van Joods bloed. Ze weten dat ik het weet van hun en heb al een paar boeken goed kunnen inkijken vanuit andere kant, maar ook willen de echte Meesters het ons heel graag leren.
Die hebben die geschriften helemaal niet nodig, want zij hebben ze zelf gemaakt. En ze zijn hier om ons te helpen.
Dankbaar en gezegend voel ik me dat ik er tot zover van deel heb uit mogen maken en ik wil dolgraag naar de piramides toe, maar dan niet als toerist!

Eerst had ik nog een stuk over onze zogenoemde chemtrails willen schrijven, maar ik denk dat met dít licht op het geheel het wel door anderen kan worden ingevult.
Misschien mag ik dat nog eens astraal gaan bekijken, dan kom ik er nog uitvoerig op terug.
Omdat het mij aangaat heb ik ook Cannabis onderzocht. Beknopt is het de natuurlijke Tetragammatron die soms een astrale nevenverbinding heeft. Ook met een valse 4-dubbele spiraalse verbinding, bedoelt om je voor het Christelijk blok te zetten.
Hier komt een eind aan.
Iedereen heeft recht op zijn eigen manier om zijn weg te vinden in het Leven en geen andere partij heeft ooit het recht om rechter te spelen over jouw zielenleven.
Vergeet dit nooit, beste medemensen. Eventjes was het mijn zet op te doen in het geheel met al mijn kunne, want het was ook echt nodig. De Aardkern is verzwakt, terwijl hij sterker moet worden.
Die grauwe metalen filmlaag om de planeet houd in ieder geval veel astrale en Cosmische energie tegen en werkt als een verzwakker op de Aardkern.
Daardóór worden mensen ziek. Als de Aarde als een Hemel was zou Altijd de Zon schijnen en zou het Leven zich heel anders ontwikkelen.


sprookje4..>