/Earth Guardian 27  


Experimental Sound Engineering

Soundwaves research and developement


Experimental


MusicFun


To the homepage..


Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.Support pageEen nieuwe Tempel van de Zon in Echt, Nederland..?


Met dit stuk tekst probeer ik mijn bedrijfsplan woordelijk in elkaar te zetten.
Al jaren en jaren ben ik informatie aan het verzamelen en de kat uit de boom aan het kijken wat betreft het bedrijfsleven. (Heel veel katten zien vallen die niet op hun pootjes landden en dit werkte verwarrend)
Het heeft me tot dusver gebracht dat ik weet dat ik er een sprong voor zou moeten maken
die mij in een onzekere situatie laat komen.
Dat is als ik aan het eind van een jaar mijn dagdienstbaan op zou zeggen en meteen, 1 januari voor mezelf zou gaan beginnen. Telkens wordt ik bewust gemaakt dat er met muziek alleen geen brood te verdienen valt in mijn situatie. Dat terwijl ik door het hele land kan gaan om uitstekende master-opnames te maken en ook zelf een label kan beginnen officiëel. Dat als één van de zaken van all-round muziekcentrumbeheerer die ook op locatie zijn ding kan doen inclusief knutselwerken, reparaties, piano stemmen is geen probleem, gitaarles, editing en mastering op een vooruitstrevende manier en daar ook cursus in geven, voedsel uit eigen tuin, mindcontrol van je zelf. Misschien wil iemand zelfs een boodschap uizenden het Universum in met Quantum-technologie, ook dat kan geregeld worden. Mindfulness is hier ook aan het goede adres. Kosten, daar hoeven we niet meer van te kotsen, bleah..
Dan moet het dus anders gaan gebeuren, was steeds mijn conclusie en nu ook weer. Als ik de drie sterkste passies van mij bij elkaar neem: Plantenleven, de Cosmos en Muziek, dan zijn dat al drie zaken die tentoongesteld worden - en waar aan gewerkt zou moeten kunnen worden in alle vrijheid. Dat verdient volgens mij op zich al een openbare werkruimte, maar het moet natuurlijk ook gefinanciëerd worden. Dat kan op de werkwijze van Ubuntu makkelijk geregeld worden, maar zover is ons systeem helaas nog niet.

Maar er zei ooit iemand de woorden "zoekt en gij zult vinden" en heb nu een mogelijkheid voor ogen die wel eens heel mooi kan gaan functioneren. Graag zet ik me er voor in om mensen te overtuigen mee te doen omdat we samen onze dromen kunnen verwezenlijken:


Het idee is om met andere mensen, kunst en wetenschap concreet te kunnen bestuderen en bij te werken op een open basis, op deze manier:
Als voobeeld heeft iemand een uitvinding gedaan en documenteerd de boel zodat anderen er ook uit kunnen putten(niet zoals nu dus met die octrooien en patenten). De gemeenschap wordt er als geheel beter van en zelf brengt je inzet kapitaal op. Zoals het dus vanaf het begin had moeten gaan zoals ik het zie. Door werken aan te bieden die er worden voltooid kan er kapitaal gecreëerd worden. Ook moet er ruimte genoeg zijn voor anderen om zich er bij te kunnen voegen. Denk bijvoorbeeld aan een gepensioneerde wetenschapper die toch nog iets extra's wil brengen aan de mensen. Of een tuinder die zijn eigen gewassen heeft zien verdwijnen en nu wél zijn gewasbescherming krijgt die hij verdient. Vrije energie opwekkende idëeen uitwerken. Een nieuw gitaargeluid ontwikkelen. Een opzoekbibliotheek, sociale ruimte, rustplekjes,... een Tempel met deze keer eens een oer-Nederlands tintje. Wel met een open hart voor allerlei religies en als we hout gaan zagen is een hoofddoek(mondkap) verplicht!
Help mensen alsjeblieft, het volk van de Zon, de wil van hun is heel krachtig en ik ben bezeten er van. De normale dagdienst maakt me telkens weer blind voor dit plan en ik kan me niet eeuwig blijven opsplisten. Is het zo gek dat een mens een Hemel wil bouwen is bijna mijn vraag. Een leuke beginruimte voor mij betekent uiteindelijk een nieuwe tempel van de Zon, al moeten we misschien wel 10 keer verhuizen en herbouwen. Dit heeft de mensheid nodig.


Voorbeeldje uit Bosnië, maar een 8-hoekig transparant gebouw is wat meer van deze tijd.
Mijn taak zie ik in het bijeen brengen van mensen om dit voor elkaar te krijgen. Ook is een architect wel wenselijk, want dit complex moet eeuwen mee gaan! Tot die tijd is thuis bij mij in ieder geval the house of peace&balance en elke dag is leuk en leerzaam hier.
Natuurlijk is deze website er ook een onderdeel van en is in wezen het bouwproject in actieve, virtuele vorm.

Voor contact met mij: roy@earthguardian27.nl
verhaaltje..>