/Earth Guardian 27[English please!]

*Disclaimer: De gebeurtenissen die dit verhaal hebben gevormd waren tijdens een les in oriëntatie van dit leven.Daarom zullen er vertekende beelden beschreven zijn. Tekst is onder voorbehoud en niets hoeft wat hier staat voor waar te worden aangenomen, hoewel er hopelijk een duidelijke leer in zit*

Eerst een kleine uitleg: De naam Amon komt regelmatig voor in mijn verhaal. Er zijn nogal wat verwarringen over deze naam en laat ik dat eerst even goed zetten:
Amon staat voor de Liefde, Wijsheid en Kracht drieéénheid op Aardnivo met het streven naar boven. Het is dus niet een god, maar een goddelijke kracht. Nu zijn die hiërogliefen ineens een stuk duidelijker. Probeer het maar eens zelf te lezen met dit gegeven!

Een stukje levensverhaal:
Ooit, dat was toen voor het eerst mijn her-ontwaking begon - en dat weet ik nog goed - begaf ik mij op de keukentafel die nog steeds bestaat. Ik was een jaar of 2. Toen kwam er voor het eerst een woordje uit. Niet meteen goed hoor, het kwam er maar gebrekkig uit eerst. Alsof ik engels wilde spreken voor mama. Die aarzeling hebben mijn ouders meegemaakt en ik wist dat beter na te vertellen dan mijn moeder dat kon later. Toch is het een herinnering van mij.

Op mijn derde verjaardag kreeg ik een speelgoedvuilniswagen van een tante als kado. Wat heb ik me daar mee geamuseerd zeg! Later kreeg ik van vader een racebaan en ik denk dat mijn eerste elektrisch geknutsel toen al begon met het uitbreiden van de racebaan. Helaas werd vader ziek en mijn zus, een tante en ik waren thuis toen vanuit het ziekenhuis het telefoontje ging dat hij was heengegaan. Toen was ikke 5. Uit de grote kamerkast-la pakte ik een oranje plastic kruis-achtig ding en hield het even stevig vast en zei wat in mezelf. Dat houd ik nog even vast.
Het was een fijne opgroei tijd, dat zeker.

Na jaren van school en andere vormen van ervaringen opdoen, onderdrukkingen(vooral in gevoelsontwikkeling!), ontdekkingen, mensen leren kennen en leren ben ik maar gaan werken en dat vond ik toch leuker en meer iets voor mij dan foute dingen leren voor een verzonnen en vervalst systeem aan de gang te houden. Dat was mij duidelijk zo rond 14 jarige leeftijd. Zie alleen al de Bosatlas. Dat vond ik toen al om te huilen. Daar ben ik niet voor op de wereld gekomen heb ik vaak zat uitgeschreeuwd, maar dat is nu eindelijk niet meer nodig. Een keer helemaal door het lint gaan, dát was eens nodig voor mij. Maar ook deze info houd ik nog even vast.
Over dagtekens is me nu duidelijk dat het zielenstatus- en herkennings-symbolen zijn voor om te leren oriënteren op alle 4 de manieren van de Aarde. De les op Aarde is het volmaken van het Cosmisch Kompas. De letter a van het Heilige Alfabet door het Universum heen..! Amon-royke heeft het door nu, mijn hogere ik dus. Mijn rol en taak als dwerg bevalt me daarom nu ook prima. rRoyke met een ringelklank, hier om te helpen waar ik kan.

*****************************
De gevoelskracht zegt het tweede geboortecijfer: 4, 5, 6 en 7 zijn van het nivo wat is zoals op een verdere planeet en mooi!(8 en 9 hebben een iets andere betekenis, komt later) Toen ik contact zocht en blijkbaar wél verborgen levensvragen in me had en een noodkreet uithaalde om een goede reden, werd me een hand gereikt vanaf boven. Dit was duidelijk een Zonnegod. Dus zelfs op onze zon leven mensen en die zijn prachtig en hebben één oog. Toen werd ik door drie sterke mannen heel hard op een tafel getrokken en toen kreeg ik de volle lading. Met deze lading kan ik aan mijn taak als ziel op Aarde verder gaan en wordt nu niet meer zo tegengewerkt als eerder.
Dit mensenwezen was ook heel streng, maar zo zijn zij daar allemaal. Ook kijken ze toe wat hier gebeurt.
Altijd heb ik mij graag willen inzetten voor de natuur, maar ik zag het alleen maar meer en meer verstikken. Een noodkreet was nodig en iemand moest het doen en durven. Daarop kwam het contact. Met deze energie kan ik wat goeds doen en wil dit graag als een open bron delen.
Dit alles dient voor de Open Leerschool die wij gaan stichten. Om te beginnen ben ik mijn huisje om aan het toveren tot een tempeltje. Nog veel te doen, maar steeds iets verder..

Een paar keer ben ik op onderzoek geweest als een vrije geest. Toen zag ik dat de wetenschap het atoom inmiddels 3-voudig heeft gespleten en met de werkelijkheid speelt. Zo waren er ook hele diepe dieptekanten, maar die zal ik de lezers nog even besparen. De niet-alleen-symbolische toverketel(denk aan C.E.R.N.) is voor 1000+ jaar opnieuw verzegeld met 3 nieuwe atoomsloten die er zijn aangebracht werd me duidelijk. Hun (mind-control) spel is nu in bedwang. Dat zal gauw te merken zijn in de vorm dat de natuur beter floreerd. Gelukkig, een beetje rust en gezondere lucht nu.
Dat geeft vertrouwen.

sprookje2..>


Creative Commons-Licentie

Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.